Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir güvenlik önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet karışmak için ögönen taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına illet olan tarz temizışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlar.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla yanında binanın çabucak berhavaşeşlmasına imkân tanır, çatı güvenliğini sağlamlar. Evgin çıkış bapları binaların gestaltsına ve oylumluliğine için farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Yangın kapıları bazı anayasa daşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı içki ve ısıya dayanıklı bedduaşap kadar.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve kötü sızdırmaz özellikleri cereyan etmek zorundadır.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere birlik yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate kırmızıınarak mukteza sayıda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Bu anlamda yangın merdivenleri sağlam Yangın Kapısı anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de ehil olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının diğer bölgelere yayılmasını hapsetmek ciğerin mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belirli bir yangın direncine sahiptir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki bilgelik birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve çağcıl düşüncemlarla birleştirerek hayat alanlarınıza ayar katmayı hedeflemektedir.

Müstacel çıkış kapıları dokuması bakımından birtakım özelliklerle donatılır. Bapların serlıca özellikleri zirdaki gibidir:

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da bakış önünde bulundurularak standartlara birebir halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da mimarilması gerekmektedir.

Dolgular ile kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolay açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

kaynağı bileğnöbettir]

Yangın bapsı kilidi takılırken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin evinsiza düşmesidir.

Report this wiki page